Het volgen van de columns van Marjan

vrijdag 1 juli 2011
Boukombé, Centre de Santé, Santé, Bénin, Centre de Santé •la Solidarité• de Koutchagou, CSSK

Beste lezer,

Ik wil graag dat de columns een uiting zijn van mijn persoonlijke gevoel en tevens een weergave van de woon- en werksituatie hier in Benin, ter info voor hen die mij dierbaar zijn in Nederland. Het is dus een verwoording van mijn frustraties, verdrietjes en vreugdevolle momenten.

 

De site van Stichting Aktie Benin wordt meer en meer geprofessionaliseerd en daarbij worden persoonlijke gevoelens niet altijd meer door een ieder gewaardeerd of begrepen. Groei van een organisatie betekent ook aanpassingen in deze en dus tijd om een privéblog aan te maken, op persoonlijke titel.

 

 Hier kunt u klikken om mijn columns te blijven volgen.

 

We zijn inmiddels ook actief op Facebook.

Pour les intéressés qui veulent savoir et suivre les nouvelles de la Fondation ´Stichting Aktie Benin´ en Français, il y a un site  sur Facebook. 

 

For English speaking people there is an English Facebooksite

 
Onder info vind u de Facebook site waarbij recente updates in het Nederlands geplaatst worden. 

 

En uiteraard zijn alle kleine dagelijkse beslommeringen via twitter te volgen.

 

Allemaal een hartelijke groet uit Benin en veel liefs toegewenst!                                            Bedankt voor uw ondersteuning!

 

Marjan Kroone

 

 

(Projet principal dans la commune de Boukombé: Centre de Santé “la Solidarité” de Koutchagou (CSSK), partenariat entre KUWEERI et l’ONG FSAB)