klein berichtje

dinsdag 30 september 2008

Gewoon even een kleine column opdat jullie wel wat van me horen. We zitten al weken zonder internet en dat is dus weer terug naar af, of te wel, iedere week naar Natitingou een morgen in de cyber doorbrengen en hopen op een goede verbinding daar.

 

Het Robbenhuis vordert langzaam maar zeker naar een gebruiksklare situatie, zoals jullie onder nieuwtjes kunnen lezen. Hopelijk kan ik volgende week berichten dat de eerste bevalling er heeft plaats gevonden!

 

Het is inmiddels definitief dat de EO gaat komen om opnames te maken voor het programma "vertrokken". Nog 1,5 week en dan komt de crew, leuk.

 

Ze willen natuurlijk vooral het leven in den vreemde filmen, dus hoe ik eten kook, boodschappen doe en al dat soort dingen. Nou een ieder die mij kent weet dat eten koken niet mijn favoriete bezigheid is.... maar goed afgelopen week komen we thuis en ik had zo·n honger en wat zat er in de pan? Die eeuwige macaronie. Dat kun je op een gegeven moment niet meer zien, geloof me.

 

Nou dan wil ik in ieder geval een ei erbij, meld ik mijn husband. Zal ik een ommelet bakken? Nee, die kan ik ook niet meer zien. Dus Martje op zoek naar de elektrische eierkoker en ja, waar moet dat ding nu in een stopcontact? Een geaard stopcontact zit naast de boekenkast. Ik ga op de grond zitten, tik de gaatjes in de eieren om ze te kunnen koken en wacht tot het apparaatje gaat piepen. Dan krijg ik de slappe lach, als de EO dat gaat filmen........... Kookkunsten van Mme Kroone..........

 

Afijn, het is natuurlijk gewoon weg fantastisch dat we in de uitzending gaan komen, want laten we wel zijn, wat we hier doen is niet ons werk, het is ons leven.