Doneer

Reisverslagen


 

2006 Lisette Havermans (Farmacie Mondiaal)

Net thuisgekomen van een enerverende reis en nog enigszins overdonderd van alle indrukken zal ik mijn best doen om onze ervaringen in Cotonou en Boukombe met u te delen.

lees verder » 

 

2006 Manfred Heddes
Nu pas heb ik eindelijk de kans om te mailen. Ik ben hier al zon drie weken, maar contact met de buitenwereld is vrijwel onmogelijk. Mijn telefoon werkt wel, maar Vodafone heeft geen contract met de netwerken hier in Benin en Togo afgesloten, dus ik mag alleen 112 bellen, en zo hoog was de nood nou ook weer niet.
lees verder »

2006 Vera
Sinds zo’n drie-en-een-half jaar hobbel ik met goede regelmaat in Bénin rond. Ik ben begonnen met vrijwilligerswerk in Cotonou, uit nieuwsgierigheid, om een stukje Afrika te leren kennen.
lees verder »

2005 Anno & Lida
Zaterdag 28 mei was het zover. Op naar Brussel voor de vliegreis met Afriqiyah Airlines via Tripoli, een tussenlanding in Niamey(Niger) naar Cotonou in Benin. 4 uur later dan verwacht kon Marjan ons verwelkomen. Ze had een kamer voor ons geregeld in het Codiam, een door nonnen geleid hotel. Na 3 uur slaap vertrokken we met de auto richting Boukombé, een ritje van ca 650 km.
lees verder »

2003 Marjan
Hierbijeen verslag van Marjan Kroone vanuit Benin; waar zij 6 weken verbleef om de bestaande projecten van Stichting Aktie Benin te controleren en om te onderzoeken op welke manier de beste resultaten kunnen worden bereikt met het nieuwe project dat in oktober van start is gegaan: het verbouwen en inrichten van het gezondheidscentrum in Boukombé.
lees verder »

2002 Marisca
Ik ben Marisca, 19 jaar en ik studeer Journalistiek/Redactionele Vormgeving. De knip- en plakkant van journalistiek zeg maar. Na het tweede jaar besloot ik een jaar te stoppen om te gaan reizen en te werken om mijn reizen te financieren.
lees verder »