Opnames EO voor het programma Doeners!

vrijdag 23 april 2010
Boukombé, Centre de Santé, Santé, Bénin, Centre de Santé •la Solidarité• de Koutchagou, CSSK, éducation, gezondheidszorg, health, health care, health centre, education, scholing, women empowerment, children, FSAB, SAB, KUWEERI, Benin, mairie, ONG, NGO, HIV, docteur, médecin, médical, SANTE, Boukombe

Gisteren ben ik terug gekomen van een paar dagen EO. Er zijn opnames gemaakt voor het zomerprogramma Doeners!. Wat doe je voor je medemens en wat is je drijfveer en welke relatie met God heb je in je werk, in je roeping.

Het was een geweldige crew, ik voelde me totaal ontspannen en naar mijn idee is het goed verlopen. Carla van Weelie heeft me geinterviewd en die gaat echt even tot het gaatje om zo te zeggen. Dus ook voor mezelf was het een inspirerende en haast therapeutische ervaring. Maar zeer, zeer vermoeiend. Ik heb alle bewondering voor Carla dat ze 6 mensen op deze manier ontvangt, zich van te voren in leest en inleeft in de persoon die komen gaat en dan steeds weer al die verhalen aan kan horen en daar toch weer nieuwe linken, nieuwe vragen uit weet te halen.

Natuurlijk is Limburg prachtig mooi, zeker nu met alle bomen die beginnen te bloeien en dergelijke, maar om eerlijk te zijn heb ik daar niet veel van mee gekregen, het is toch best inspannend werken geweest. Geen paar daagjes ontspannen in Limburg om zomaar even te zeggen. Daarna terug naar Hilversum om radio-opnames te maken en alles gaat ergens in augustus of september uitgezonden worden. Heel benieuwd.....

Al met al was dit natuurlijk toch een kadootje om zomaar even voor twee weken naar Nederland te kunnen komen. Een weekje EO en dan écht een weekje voor kids en zus en moeder. Dat heeft me echt goed gedaan. BEDANKT EO !!!

Hier wat foto´s om een indruk te krijgen hoe zoiets in zijn werk gaat.