Benefietdiner met Arjen Robben

maandag 18 september 2006
Op 18 september heeft de stichting in samenwerking met FC Groningen, Arjen Robben en zijn vriendin Bernadien Eillert een Benefietfeest georganiseerd in het mooie voetbalstadion Euroborg. Tijdens het exclusieve diner verzorgde een Afrikaanse band en cabaretier Najib Amhali voor het nodige vertier. Samen met acteur Mimoun Ouled veilde Najib een aantal voetbalspullen van Arjen, waaronder een shirt en schoenen die hij tijdens het WK droeg en een vliegarrangement met kaartjes voor de wedstrijd Chelsea - Barcelona. Spontaan deed Najib 4 kaartjes voor zijn voorstelling in de veiling en Fc Groningen en Ajax volgden met kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Buyways, Zeker Zanen, John Schokker, Mw. Smit en Marjon, bedankt en veel plezier met de gekochte producten. Omdat iedereen belangeloos meewerkte, overtrof de opbrengst onze stoutste verwachtingen:

Opbrengst: € 26.600,-

Daarnaast hebben we ook 55 structurele donateurs erbij gekregen die voor 2 jaar lang maandelijks 430 Euro overmaken.

De dag na het benefietfeest stonden we op de voorpagina van het Dagblad van het Noorden en ook op radio en tv (o.a. in Noordnieuws: www.tvnoord.nl) werd de nodige aandacht besteed aan het feest. Het feest heeft er ook voor gezorgd dat we in contact zijn gekomen met de Vrijbuiter die ons wil ondersteunen met goederen en wellicht voor opslagruimte in Leek kan zorgen. Ook zijn we in gesprek met het Noorderpoortcollege over een mogelijke samenwerking bij het slaan van een waterput in het noorden van Benin. Wordt vervolgd dus?

We willen bij deze nogmaals iedereen bedanken die zich vrijwillig heeft ingezet om dit Benefietfeest tot een daverend succes te maken!
Klik hier voor de foto's