Sinterklaasavond in Boukombé: de container is aangekomen!

zondag 18 maart 2007

De vrachtauto was er voor het donker werd Mic·s voor het CEG Zelfs in de banden zaten kraamverbanden

Een enthousiaste, dankbare Marjan mailt:
Lieve mensen,

We weten niet wie we allemaal moeten bedanken, maar het is niet uit te leggen wat een vreugde het iedere keer weer is als er een container komt.

Niet alleen de spanning of het allemaal wel goed gaat, of de boot niet zinkt, de container snel de haven uit komt, de vrachtwagen geen ongeluk krijgt onderweg en noem allemaal maar op.

Maar ook die andere spanning: wat zit er allemaal in. Sinterklaasavond als je 5 jaar oud bent is er helemaal niets bij vergeleken.

Teveel om op te noemen en ook al krijgen we vooraf een zeer uitgebreide lijst toegestuurd, en ook al is de eerste dag alleen maar voor het inrichten van het magazijn, we kunnen het toch niet laten om alvast te beginnen met enkele dozen. GEWELDIG. Wat een lekkere dingen voor onszelf!

Vanavond gaan we beginnen met het wijntje van Yvette! En dan de medicijnen, de computers voor de CEG, microscopen voor de CEG, de schoolborden voor de CEG, alle spullen voor de optiek, het kinderledikantje, de onbreekbare thermoskannen, de zaklantaarns, de zakmessen, badhanddoeken, tropenkleding, de gezonde volkoren produkten, de lekkere dropjes, de kleurpotloden voor de kinderen, de lakens, handdoeken en alle zeep. En dan die gloednieuwe fietsen en alle materiaal voor de auto!! En de tandem en andere spullen voor het blindeninstituur!

We hebben slechts enkele dozen geopende vandaag, maar het is al teveel om op te noemen.

BEDANKT !!!

Dit weekeinde gaan we verder met dozen uitpakken. Er volgt een drukke tijd, maar een heel leuke tijd.

Jetse heeft al een hele lading naar het labo gebracht, de fase-contrast microscoop al op het lab geplaatst J , de tassen voor de school in Koudahongou staan al klaar, Jetse gaat 15 computers uitzoeken voor het CEG en die gaan we volgende week overhandigen met een aantal microscopen. Jullie moeten maar goed de site in de gaten houden, ik zal iedere keer een nieuwtje sturen.

Allemaal een heel, heel dikke knuffel