Nieuwsbrief van Martine

maandag 29 januari 2007
Goedendag mijn beste donateurs, het is de afgevaardigde van het internaat die u haar impressies wil geven. Ik wil u vertellen over de goede dingen van het internaat. Ik wil u vertellen over onze vriendin Agnes die veel problemen heeft bij haar thuis en wij bidden iedere dag dat u ook haar zult helpen. Ik vraag u haar te helpen omdat haar familie veel moeilijkheden ondervind zoals: het niet vinden van eten, water, onderdak etc. Haar vader is overleden en haar moeder is arm. Het is daarom dat wij u vragen haar te vergeven (uitleg: dat zij in het internaat is terwijl ze niet aan de eis van 15 km afstand voldoet) en daarom bidden wij voor haar.

Onze grote zus Hedwig is gekomen om ons te begroeten. Wij zijn met haar op dit moment en wij zijn blij haar in Boukombe te hebben op het internaat. (uitleg: Hedwig is de dochter van Jetse en Marjan en bivakkeert regelmatig bij de meiden)

Gisteren, zaterdag 27 januari 2007, was het een grote dag voor ons want heel de familie van FSAB is naar de gelegenheid (discotheek) van Noël. geweest. Wij hebben goed gedanst op alle casssetes (muziek) . Wij hebben goed gedronken en wij zijn om 23u 30 thuis gekomen.

Voor onze scholing loopt het allemaal goed en afgelopen maandag 22 januari 2007 was de evaluatie (proefwerk week) van onze scholing. De proefwerken zijn nog niet nagekeken. Daarom hebben we nog geen resultaten. Wij wachten op dit moment op de uitslagen voor u. Ik wil u allen een goed 2007 toewensen. Ik vraag u te accepteren dat ik het woord tot u heb genomen.

Een vriendelijke groet,
Martine