Flinke tegenvaller door ongeluk

donderdag 14 juli 2011
Boukombé, Centre de Santé, Santé, Bénin, Centre de Santé •la Solidarité• de Koutchagou, CSSK

Bouwen in Benin valt niet mee . De vrachtauto van onze aannemer heeft een ongeluk gehad in Togo waar ze materiaal hadden gekocht. Gevolgen: twee mensen zwaar gewond in het ziekenhuis, veel problemen met politie, douane etc.   We missen nu een flink deel van het bouwmateriaal. (10.000 kg cement, aanrechtbladen, wc potten, etc). Alles is onbruikbaar. 

Van een kale kip is het moeilijk veren plukken, al is de aannemer nog zo betrokken, hij heeft gewoon geen geld om nieuw materiaal te kopen. Hij heeft al genoeg hoofdpijn van de ziekenhuisrekening voor zijn chauffeur en zit nu ook nog plotsklaps zonder vrachtwagen.                                                 

Het zal niet meevallen deze tegenslag op te vangen, de bouw van het gezondheidscentrum komt hierdoor in gevaar, dan wel loopt ernstige verstraging op! Daarom vragen wij een ieder die deze website bezoekt het volgende:

Draag een steentje bij in de vorm van een zak cement van 50 kilo. U hoeft daarvoor niet naar Benin te komen, ook al is het vakantietijd. Het kan eenvoudiger en is zo gepiept!!

Een zak cement van 50 kg kost inclusief vervoer ca. 10 EURO. Doneren onder vermelding ‘waterschade’. Stichting Aktie Benin, Groningen, Giro: 249053

 

Daarna wensen wij u een fijne verlof en gaan wij weer aan de slag!

 

PS: Rij voorzichtig!

 

(Projet principal dans la région de Boukombé: Centre de Santé “la Solidarité” de Koutchagou (CSSK), partenariat entre KUWEERI et l’ONG FSAB)