Fantastische opbrengst Kerstmarkt AMC 2010 binnen op rekening SAB

dinsdag 10 mei 2011
Boukombé, Centre de Santé, Santé, Bénin, Centre de Santé ˇla Solidaritéˇ de Koutchagou, éducation, gezondheidszorg, health, health care, health centre, education, scholing, women empowerment, children

         

Op 12 december togen Yvette en Cyrille Krul naar Amsterdam. Daar vond in het UMC (Universitair Medisch Centrum) een kerstmarkt plaats, georganiseerd door kinderen van de IMC Weekend School.

De opbrengst van deze markt was geheel ten behoeve van de wederopbouw van de gevolgen van overstromingen in Benin. De leerlingen hebben heel veel zelf gemaakte en ingekochte spulletjes verkocht. Ze waren erg enthousiast! Ook SAB stond op de markt met een stand vol, uit Benin afkomstige, souvenirs.

Door middels van een presentatie kon een ieder kennis maken met het werk van de stichting en werd er hard gewerkt aan de naamsbekendheid.

Het uiteindelijke resultaat van de dag werd symbolisch overhandigd door middel van een grote cheque ter waarde van vijfhonderd euro. Dit bedrag staat inmiddel op onze rekening.

Alle jongens en meisjes van het IMC: ONTZETTEND BEDANKT!

(Projet principal dans Boukombé: Centre de Santé “la Solidarité” de Koutchagou (CSSK), partenariat entre KUWEERI et l’ONG FSAB)