Geweldige inzet ouders en kinderen Protestantse Kerk Castricum

maandag 11 maart 2013

Op zondag 3 maart werd ik, na precies een jaar, weer zeer hartelijk welkom geheten in de Protestantse Kerk Castricum. Deze kerk heeft gedurende een heel jaar tijdens de gezinsdiensten gecollecteerd voor SAB. Speciaal voor deze actie is een lied geschreven en ik kon horen dat iedereen inmiddels uit volle borst meezong!

 

Tijdens de viering werd gebeden voor de mensen in Benin. Er is gecollecteerd voor de moeders en hun baby’s, zodat ze veilig kunnen bevallen in het gezondheidscentrum. Ook is er geld voor fietsen voor de meiden uit het internaat zodat ze naar school kunnen gaan. Ik heb verteld wat er het afgelopen jaar allemaal in Benin en in Nederland is gebeurd. Er werd zeer geïnteresseerd geluisterd en vragen gesteld over de duurzaamheid van onze hulp.

tekening

Tijdens de viering werd een grote doos met spullen verzameld door de kinderen. Het bestuur van SAB is erg onder de indruk: fietsen beschilderd, dekentjes gemaakt, luiers verzameld, tekeningen gemaakt… dank jullie wel voor alles! Ook werd tijdens de viering bekend gemaakt hoeveel geld er is gedoneerd. Met een verdubbeling van de diaconie kwam het eindbedrag op € 3148,54. Een enorm bedrag waar we iedereen namens alle mensen in Benin heel hartelijk voor  bedanken!

 

En natuurlijk laten we jullie weten hoe het gaat met de meiden en kinderen in Benin.

 

Cyrille Krul
vice-voorzitter SAB