Feestavond Muttathara

zaterdag 7 juni 2008

In de week van 2 tot 8 juni viert Stichting Castricum helpt Muttathara haar 25 jarig jubileum. Deze stichting is ontstaan vanuit de hulp die de familie Oudejans bood aan father Thomas Thekkedath die projecten uitvoerde in het Indiase dorp Muttathara. In al die 25 jaren heeft de stichting EUR 3,5 miljoen besteed aan ontwikkelingsprojecten, inmiddels niet meer alleen in India, maar ook in Afrika en Zuid-Amerika. Muttathara haalt het geld binnen door met name de kringloopwinkel die, met behulp van vele vrijwilligers, in Castricum beheerd wordt en inmiddels een begrip is geworden in deze regio.

 

Zoals u hebt kunnen lezen, sponsoren zij SAB ook al een aantal jaren, met als recent project de brug tegen bilharzia in Koudahongou.

SAB was uitgenodigd voor de feestavond ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan. Hier hebben we informatie gegeven aan de vele genodigden en hebben we kennis gemaakt met een aantal andere, door Muttathara ondersteunde, projecten. Cyrille Krul van SAB nam deel aan een forumdiscussie over ontwikkelingshulp.

 

Ook hadden we de beschikking over een stand waarbij we de geinteresseerden konden voorlichten over ons nieuwe project in Koutchagou en de overige werkzaamheden.

 

Namens SAB hebben wij Muttathara van harte gefeliciteerd en een collage aangeboden van door hen gesponsorde projecten, alsmede een fraai fotoboek over Afrika.

    www.muttathara.nl

 

               

De burgemeester van Castricum, mevrouw Emmens-Knol, father Thomas en Hans Oudejans van Muttathara.

 Overhandiging geschenken van SAB aan Muttathara.

Infostand van SAB.

Door Muttathara gesponsorde projecten.